Zie je geen recorder, blijft je video op het upload-percentage haken of krijg je een foutmelding?

Het kan zijn dat je bestand wat je wilt uploaden te groot is. We verzoeken je vriendelijk om de cookies van je webbrowser te verwijderen en het dan opnieuw te proberen! Mocht dit niet werken, kijk dan even of je een stabiele internet/wifi-verbinding hebt of probeer het op een andere webbrowser opnieuw.

Is je probleem hiermee niet opgelost? Neem dan gerust contact met ons op via support@flipbase.com.